VELE

VOORDELEN

Multiwindow kent vele voordelen voor verschillende partijen in het bouwproces.

1 product van 1 cont(r)actpartij  

Van binnenuit, ook achteraf monteerbaar

Snellere montage en eerder in de bouwstroom

Geen extra steiger- en hoogwerkerkosten

Constructief de betere oplossing

Klaar voor transformatie en renovatie en nieuwbouw

OVER

MULTIWINDOW

Multiwindow een nieuwe vorm van flexibiliteit. Het eerste raam waarbij binnen- en buitenzonwering en ventilatie in het kozijn geïntegreerd zijn.

Multiwindow een nieuwe vorm van flexibiliteit

Het eerste raam waarbij binnen- en buitenzonwering en ventilatie in het kozijn geïntegreerd zijn. Door deze toepassing ontstaat er een technisch en esthetisch verantwoord ontwerp. Naar behoefte van de klant kunnen de functies zonwering en/of ventilatie in de productie of na montage modulair worden toegevoegd of verwijderd. De (multi)functies zijn door aanvullende domotica verder te optimaliseren, desgewenst wordt Multiwindow standaard voorzien van voorbereiding op deze technologie.

VOOR

WIE?

Voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en architecten het antwoord op sneller, makkelijker, efficiënter en duurzamer.

KOZIJN

Het kozijn van Rollecate vormt een vast onderdeel van het Multiwindow. Het wordt standaard vervaardigd uit de profielserie Kawneer RT 72 Reflex en kent een maximale afmeting van 250 x 250 cm.

ZONWERING

Wanneer gekozen wordt voor zonwering als onderdeel van het Multiwindow wordt de stormvaste Proscreen Zip van Schellekens & Schellekens toegepast. De zonwering is voorzien van een Satiné glasvezeldoek.

VENTILATIE

Het ventilatiedeel van het Multiwindow wordt verzorgd door Heycop en onderscheidt zich door een grote ventilatiecapaciteit in combinatie met uitstekende akoestische eigenschappen.

ONTDEK

DE EENVOUD

Door het slimme ontwerp zijn de onderdelen zonwering en ventilatie voor, tijdens of na productie en montage van het kozijn toe te voegen.

SLIM ONTWERP

Een modulair systeem wat naar behoefte ingevuld kan worden.

GOED ONDERZOEK

Een innovatie ontstaan uit jarenlange ervaring, eigen onderzoek en bundeling van krachten en expertise.

BETAALBAAR

Een modulair systeem met gunstige prijsstelling ten opzichte van de som der delen.

DOWNLOAD

BROCHURE

Nieuwsgierig naar de technische specificaties? Ontdek meer in onze Multiwindow brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

WAAROM

MULTIWINDOW?

1 Product van 1 cont(r)actpartij schakelt sneller en makkelijker. De mogelijkheid om van binnenuit, ook achteraf te monteren zorgt voor een snellere montage die eerder in de bouwstroom kan plaatsvinden. Hoogwerkers, steigers en bijbehorende kosten zijn overbodig. Multiwindow is klaar voor transformatie, renovatie en nieuwbouw.

Een technisch en esthetisch verantwoord ontwerp. Het eerste raam waarbij binnen- en buitenzonwering en ventilatie in het kozijn geïntegreerd zijn.

BESPAAR TIJD

Multiwindow kan sneller gemonteerd worden en eerder in de bouwstroom.

GEEN EXTRA KOSTEN

Steigers en hoogwerkers zijn overbodig.

KOM IN

CONTACT

We komen graag met u in contact, via ons formulier. Wij doen ons best om zo snel mogelijk op uw vraag/opmerking te reageren. Liever telefonisch contact? Bel dan: +31 (0)522 467 000.

Contactformulier

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring en ga hiermee akkoord.


INNOVATIEVE

SAMENWERKING

MULTIWINDOW. Kozijn, zonwering en ventilatie in 1. Een innovatie van drie gerenommeerde partijen: Rollecate, R-VENT en Schellekens & Schellekens.